Doua persoane, mama si fiu, retinute de Politia Metropolitana in legatura cu jaful de bijuterii in valoare de 50 de milioane de lire sterline care a avut loc in decembrie din locuinta londoneza a Tamarei Ecclestone, bogata mostenitoare a fostului director executiv din Formula 1 Bernie Ecclestone, au comparut in fata instantei, informeaza Agerpres.

Maria Mester, de 47 de ani, si Emil-Bogdan Savastru, de 29 de ani, au fost inculpati pentru conspiratie in scopul comiterii unui jaf in data de 13 decembrie.

Inculpatii au afirmat ca sunt de nationalitate romana in momentul in care si-au confirmat datele personale in tribunalul Westminster Magistrates din Londra, potrivit Press Association.

Cei doi vor ramane in custodia politiei si vor comparea din nou in instanta pe 28 februarie, la Isleworth Crown Court.

Potrivit Politiei Metropolitane, arestarile sunt in legatura cu jaful comis la o resedinta din Palace Green, Kensington, pe 13 decembrie.

La mijlocul lunii decembrie, politia a anuntat ca a fost solicitata sa intervina la o resedinta din Palace Green, supranumita ''aleea miliardarilor'', in apropiere de Hyde Park, ''din care au fost furate bijuterii de o valoare insemnata'', precizeaza AFP.

Potrivit presei britanice, valoarea bunurilor furate ajunge la 50 de milioane de lire sterline (60 de milioane de euro), dar suma nu a fost confirmata de politie sau de un purtator de cuvant din partea Tamarei Ecclestone.

Tamara Ecclestone si familia sa, care nu erau la locuinta in momentul producerii jafului, au afirmat ca sunt ''suparati si socati'', potrivit purtatorului lor de cuvant.

Politia a precizat ca doi barbati, de 21 si 31 de ani, arestati de asemenea in acest caz, au fost pusi in libertate, dar raman in vizorul anchetatorilor, potrivit AFP.

Sursa foto: Kai Pilger | Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri