La finalul lunii februarie, Elvetia deschide portile celui mai inedit local, un restaurant pentru nudisti. Numit Edelweiss Basel - Nudisten Lounge, restaurantul va fi inaugurat in locul unui club pentru homosexuali si lesbiene.

Restaurantul va fi dotat cu un vestiar la intrare, unde oamenii vor putea sa isi lase hainele. Vestiarul va fi atent supravegheat de un responsabil al restaurantului, care va avea grija ca lenjeria intima a acestora sa fie depozitata corespunzator. Implicit, chelnerii vor fi dezbracati, precizeaza Thelocal.ch.

Desi un concept nou in Elvetia, acesta a mai fost testat si in Londra si Paris. Insa in acestea din urma, afacerile nu au functionat.

Nuditatea nu este interzisa in Elvetia, atata timp cat expunerea sa nu exprima indecenta sau dezordine. Dovada o face si spectacolul ce se desfasoara anual, in luna august, la Zurich, intitulat Festivalul Corpului si al Libertatii (Body and Freedom Festival). In cadrul evenimentului, diferiti actori vor perfoma nud pe strazile aglomerate.

Citeste si: Neuchatel, o destinatie elvetiana exclusivista pentru iubitorii de istorie, cultura si natura.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri