Un al doilea roman a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus, anunta presa japoneza, care citeaza ministerul nipon al Sanatatii, scrie Digi24.

Este vorba tot de un cetatean roman care se afla la bordul navei de croaziera Diamond Princess, aflata in carantina de doua saptamani in largul coastelor Japoniei.

Primul roman detectat cu coronavirus se afla in spital de aproape o saptamana si starea sa de sanatate este buna.

Circa 500 de pasageri si membri ai echipajului navei Diamond Princess sunt debarcati in Japonia, dupa ce au stat doua saptamani in carantina pe nava. Sunt lasati sa plece cei care nu au avut simptome specifice infectarii cu noul coronavirus si care nu au intrat in contact cu bolnavii.

Pasagerii care au primit permisiunea sa coboare de pe nava sunt preluati de autobuze si dusi la diverse gari din Yokohama. Mai multe tari au organizat deja curse charter pentru cetatenii lor. Procesul de debarcare va dura cateva zile, deoarece la bordul Diamond Princess sunt peste 3.000 de persoane, dintre care jumatate sunt japonezi.

Pe acest vapor au fost inregistrate 542 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Sursa foto: travelarium.ph / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri