Marea Britanie va înlocui scenariile scrise cu clipuri video în cadrul testului teoretic pentru obținerea permisului auto începând din 14 aprilie, întrucât imaginile sunt mai ușor de înțeles de către persoanele cu dizabilități.

Marea Britanie a anunțat schimbări majore în cadrul testului teoretic pentru obținerea permisului auto, care vor intra în vigoare începând din 14 aprilie.

Cea mai importantă noutate este că scenariile scrise cu explicarea unui acțiuni în trafic vor fi înlocuite cu clipuri video fără sonor cu o durată de 30 de secunde. Pe baza imaginilor dintr-un clip video, cursantul va trebui ulterior să răspundă la trei întrebări cu câte patru variante de răspuns.

Schimbarea a fost adoptată în special pentru a veni în sprijinul cursanților cu dificultăți de citire și a persoanelor cu dizabilități, întrucât o serie de studii au arătat ca participanții sunt mai încrezători în răspunsurile date pe baza unor clipuri video decât pe baza unei descrieri scrise, întrucât informația este mai ușor de procesat.

Citiți mai mult pe Automarket.ro

Sursa foto: By PotatoTomato / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri