Citeste si

Joya Williams, 41 de ani, o fosta asistenta a unui director executiv al Coca-Cola, risca pana la 10 ani inchisoare. In momentul in care a fost citit verdictul, aceasta nu a schitat nici o reactie. Avocatii sai au afirmat ca vor face apel, desi verdictul a fost cel corect in viziunea unui asistent din cadrul procuraturii.

Joya Williams a declarat ca desi copia periodic documente pentru a lucra acasa, nu a avut nici o clipa intentia de a fura si de a vinde date vitale legate de activitatea companiei a carei angajata era. Aceasta sustine ca participarea la acest plan i-ar fi fost inscenata de Ibrahim Dimson si Edmund Duhaney, doi inculpati in acelasi caz, care si-au recunoscut vina in luna octombrie a anului trecut. Duhaney a marturisit ca Williams,
prietena de familie, a fost cea care a avut ideea furtului de date si a obtinut documentele confidentiale si mostrele de produs proprietatea Coca-Cola.

Piata auto din Romania atinge...

Piata auto din Romania atinge un nou maxim din ultimii 10 ani

18 Oct 2018   Auto

Procesul inceput saptamana trecuta include si marturiile fostului sef al acuzatei si ale unui agent FBI care participase la misiunea subacoperire soldata cu arestarea celor trei acuzati.

Incercarea de frauda a iesit la iveala cand PepsiCo, cu sediul in Purchase, New York, a oferit rivalei sale Coca-Cola, in mai 2006, o copie a unei scrisori primita de la o persoana care pretindea ca este un angajat important al companiei si ca poate oferi mostre de produs si alte informatii confidentiale. Acesta a fost momentul in care Coca-Cola a anunat politia, iar FBI-ul a inceput o investigatie subacoperire.