Ministrul român de externe, Bogdan Aurescu, a declarat marți seara la Digi24 că în jur de 6.000 de cetățeni români și 830 de vehicule sunt blocați la granița dintre Austria și Ungaria. Ei vor veni acasă în această noapte, după ce la insistențele MAE român, Ungaria va deschide un coridor special de tranzitare a țării între orele locale 21:00 și 5:00, scrie Digi24.ro.

Acești cetățeni români nu sunt numai din Italia, ci și din Spania, Austria și alte țări din vestul Europei, care au rămas blocați la graniță, după ce autoritățile de la Budapesta au decis unilateral să-și închidă granițele.

Ca urmare a demersurilor întreprinse de Ministerul Afacerilor Externe, autoritățile ungare vor permite cetățenilor români tranzitarea teritoriului Ungariei dinspre Austria în intervalul 17 martie ora 21.00 – 18 martie ora 5.00, ora Ungariei.

Citește materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri