Concursul Eurovision 2020, care ar fi trebuit să aibă loc în luna mai în Olanda, a fost anulat din cauza pandemiei cauzate de noul coronavirus, au anunţat miercuri organizatorii evenimentului, citaţi de AFP şi Reuters, potrivit Agerpres.

"Cu un regret profund, vă anunţăm anularea concursului Eurovision 2020 de la Rotterdam", au precizat într-un comunicat organizatorii acestui eveniment, urmărit în fiecare an de milioane de telespectatori din lumea întreagă.

"În acest moment, este imposibil să continuăm pregătirile pentru acest show live conform planurilor iniţiale", au adăugat reprezentanţii European Broadcasting Union (EBU), care organizează concursul Eurovision.

România urma să participe la Eurovision 2020 cu Roxen, artistă a casei Global Records, o premieră pentru concurs pe plan local. Pentru prima oară în istoria competiție, România și-a ales întâi artistul care va participa, ulterior și piesa. Toții artiști au fost din portofoliul Global Records, care a avut monopol, ajutând televiziunea publică pentru ediția din acest an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri