Alphabet Inc, compania din spatele motorului de căutare Google, pune la bătaie fonduri și resurse de promovare în valoare de peste 800 de milioane de dolari pentru lupta împotriva pandemiei de COVID-19 și cu scopul de diminua efectele pe care le are asupra mediului de afaceri, conform precizărilor făcute de Sundar Pichai, CEO al companiei într-o postare pe blog.

Compania va continua să susțină financiar mai multe business-uri în eforturile acestora de a produce milioane de măști de protecție, dar și aparate medicale ce le pot salva viața persoanelor infectate cu coronavirus.

În plus, CEO-ul a precizat că va oferi IMM-urilor active pe platfoma companiei în ultimul an publicitate în valoare totală de 340 de milioane de dolari prin Google Ads, în timp ce suma destinată agențiilor guvernamentale și Organizației Mondiale a Sănătății pe această cale se ridică la 250 de milioane de dolari.

Sunt prevăzute facilități și pentru instituțiile academice angrenate în această luptă care vor beneficia de resurse ale soluției Google Cloud în valoare de 20 de milioane de dolari, dar și un fond de investiții de 200 de milioane de dolari care va ajuta instituțiile financiare și cele non-profit să ofere acces la capital afacerilor mici.

Sursa foto: Thaspol Sangsee / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri