Bilanțul deceselor în Italia a ajuns la 10.023, după ce țara a raportat astăzi 889 de noi decese, în ușoară scădere față de ziua precedentă când s-au înregistrat 919 morți, potrivit datelor furnizate de Worldometres.

În total, numărul total al cazurilor de COVID a urcat în această ţară la 92.472, cu 5.974 mai multe faţă de ieri, iar cel al vindecărilor este de 12.384. De asemenea, 3.856 de persoane sunt în stare critică.

Multe decese și în Spania

Spania, o altă țară foarte afectată de infestarea cu noul coronavirus, a raportat 674 de decese în ultimele 24 de ore, în scădere cu aproape 100 de persoane față de ziua precedentă (773). Spania a ajuns astfel la 5.812 morți. Numărul total al infectărilor din Spania este de 72.428, cu 6.529 de cazuri în ultima zi. În Spania s-au vindecat 12.282 de persoane.

Citește și Cum s-a schimbat viața unui italian cu afaceri în România din cauza Cronavirus

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri