Spania a înregistrat duminică 838 de noi decese în ultimele 24 de ore, cea mai mare cifră de până acum, ajungând, astfel la peste 6.500 de cazuri de persoane infectate cu Coronavirus care au decedat.

Până la ora publicării acestei știri, 6.528 de persoane infectate cu noul Coronavirus au murit. Sâmbătă, 5.690 de oameni îşi pierduseră viaţa în Spania din cauza COVID-19, duminică această cifră ridicându-se la 6.528 persoane.

Numărul cazurilor de infectare a crescut de la 72.248 în urmă cu 24 de ore, la 78.797 de cazuri confirmate, notează Agerpres.

Potrivit el Pais, sunt confirmate oficial 78.797 de cazuri de contagiere, 4.907 de pacienţi internaţi în unităţile de terapie intensivă şi 14.709 de persoane vindecate.

China are 81.439 de cazuri și 3.300 de decese raportate, potrivit www.worldometers.info.

Sursa foto: Martin Sanchez | Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri