Directorul diviziei pentru Europa Centrala si de Est a JP Morgan, Johannes Kinsky, va fi numit, incepand cu luna iulie, in pozitia de director al diviziei de finantare corporativa si investitii bancare a grupului Erste Bank, a anuntat un comunicat al bancii austriece.

Kinsky se alatura echipei Erste Bank ca urmare a modificarii structuri grupului austriac, prin care a fost creata divizia pe care o va conduce. "Numirea sa in functie vizeaza modificarea statutului Erste Bank, ce trebuie aprobata de actionari la intalnirea generala anuala a acestora din 31 mai 2007", se arata in comunicatul Erste Bank, citat de NewsIn.

Johannes Kinsky a fost directorul operatiunilor din Europa Centrala a bancii de investitii JP Morgan si a participat la majoritatea achizitiilor mari facute de Erste Bank in Europa Centrala si de Est din ultimii ani, se mai arata in comunicat. Kinskz are o experienta de 15 ani in investitii financiare si finantari corporative. El a inceput sa lucreze in echipa JP Morgan in 1999, iar inainte de asta a ocupat pozitii de conducere in Deutsche Bank.