Pandemia de Covid-19 a făcut cel puțin 90.000 de morți în întreaga lume de la apariția sa în China în decembrie anul trecut.

Pandemia de Covid-19 a făcut cel puțin 90.000 de morți în întreaga lume de la apariția sa în China în decembrie anul trecut, potrivit unui bilanț realizat de AFP din surse oficiale și anunțat joi seară. Peste jumătate dintre decese sunt în Italia, Spania și Statele Unite, scrie Hotnews.ro.

În total, au fost raportate 90.938 de decese (la un număr de 1.534.426 de cazuri), dintre care 64.342 în Europa, continentul cel mai dur lovit.

În ceea ce privește România, bilanțul deceselor provocate de coronavirus a urcat joi la 248, potrivit datelor oficiale. Joi s-au raportat si cele mai multe decese pentru o zi, 28.

Raportarea de la orele prânzului au fost anunțate 441 de cazuri noi, ceea ce înseamnă că totalul infecțiilor a ajuns la 5.202.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri