Numărul de noi decese de COVID-19 înregistrate în Italia a fost vineri de 570, în scădere faţă de 610 cu o zi înainte, în timp ce numărul de cazuri depistate a scăzut la 3.951, comparativ cu 4.204 joi.

UPDATE 22:10! Premierul italian Giuseppe Conte a anunţat vineri că măsurile de izolare împotriva răspândirii noului coronavirus vor fi prelungite până la 3 mai. Premierul Conte a numit aceasta ''o decizie dificilă, dar necesară''. Restricţiile la nivel naţional au fost introduse pentru prima dată la 10 martie şi urmează să expire la 13 aprilie.

Ultimele bilanţuri din Italia confirmă ceea ce experţii numesc un platou de noi cazuri şi de decese, care nici nu cresc numeric, dar nici nu scad pronunţat, potrivit Agerpres.

Numărul total de morţi de la declanşarea epidemiei, pe 21 februarie, a ajuns la 18.849, a anunţat Agenţia de protecţie civilă, cel mai grav bilanţ din lume.

Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 a ajuns la 147.577, al treilea cel mai mare bilanţ din lume, după SUA şi Spania.

Vineri se aflau la terapie intensivă 3.497 de persoane, în scădere faţă de joi (3.605), al şaptelea declin zilnic consecutiv.

Dintre cei diagnosticaţi iniţial cu COVID-19, 30.455 au fost declaraţi vindecaţi, faţă de 28.470 cu o zi înainte.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri