Premierul britanic Boris Johnson le-a mulţumit medicilor de la spitalul St. Thomas din Londra pentru că au avut grijă de el în timp ce se recuperează de COVID-19, boala respiratorie provocată de noul coronavirus, transmite duminică dpa.

"Nu le pot mulţumi suficient. Le datorez viaţa", a afirmat Johnson într-o scurtă declaraţie de presă dată publicităţii sâmbătă seara.

Politicianul conservator, în vârstă de 55 de ani, care a fost spitalizat sâmbăta trecută cu febră mare, a petrecut trei zile la secţia de terapie intensivă a spitalului St. Thomas după ce starea sa de sănătate s-a înrăutăţit.

Joi a fost mutat din nou într-un salon. Deocamdată nu este clar când va putea premierul britanic să revină la lucru, notează dpa.

Potrivit agenţiei britanice Press Association, Johnson are o tabletă pe care urmăreşte filme precum "Stăpânul inelelor" şi joacă sudoku. El a primit mii de felicitări cu urări de însănătoşire de la cetăţeni britanici, iar logodnica sa Carrie Symonds îi trimite zilnic scrisori.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri