Numărul persoanelor care au murit de coronavirus în Franţa era de 18.681 vineri, luând în considerare spitalele, precum şi centrele medicale de îngrijire a bătrânilor şi alte facilităţi medico-sociale, adică 761 mai multe persoane în 24 de ore, a anunţat directorul general al Departamentului Sănătăţii Jerome Salomon, citat de France Presse.

Pentru a treia zi consecutiv, numărul persoanelor spitalizate din cauza maladiei Covid-19 a scăzut, cu 115, la un total de 31.190, a declarat Salomon într-un briefing de presă, conform Agerpres.ro.

De asemenea, numărul persoanelor aflate la reanimare este în scădere pentru a opta zi consecutiv, o reducere de 221 de pacienţi, la 6.027.

"Este un declin lent, dar constant", a subliniat el. Cu toate acestea, "suntem la un nivel excepţional de nevoi la reanimare", a spus el.

Prin măsurile de izolare, "am încetinit puternic această epidemie", a asigurat Salomon. "Primul val a fost atenuat foarte puternic de toţi francezii, ei trebuie să fie conştienţi de acest lucru", a subliniat el.

Sursa foto: S.Borisov / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri