În ultimele zile, de la 1 mai până în prezent, românii din Italia au sărbătorit, au petrecut prea bine, a declarat Marian Mocanu, vicepresedintele Ligii Românilor din Italia.

El și-a exprimat dezamăgirea față de modul în care românii din peninsulă au petrecut ultimele zile în carantină.

"Românii au petrecut de la 1 mai până acum foarte bine, prea bine chiar. Și de data asta, ca și de Paște, au fost mulți care s-au reunit, au sărbătorit, unii au încercat să ajungă în România cu mașina. Am avut neplăcuta surpriză să primesc telefoane de la persoane cu scuze ciudate, voiau să știe dacă se pot întoarce în România, dacă e posibil să facă un grătar la iarbă verde”, a declarat a spus Marian Mocanu, potrivit Digi24.

Nici de data asta românii nu au înțeles și nu au respectat ce trebuia, adică să stea acasă. Din nou nu am fost la înălțimea situației și am copiat lucrurile neplăcute", a spus Mocanu.

El a făcut un apel ca românii din Italia să respecte măsurile impuse în aceste două săptămâni de test în care țara intră într-o perioadă timidă de relaxare.

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a spus recent că peste 4 milioane de italieni se întorc luni la muncă. El a arătat că luni, 4 mai, începe faza a doua a ieşirii din carantină: cea de coexistență cu virusul.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri