Producatorul taiwanez de calculatoare Acer, a semnat un contract de sponsorizare de cateva milioane de euro cu FC Barcelona, campioana en-titre a Ligii Campionilor, informeaza BBC.
Acordul incheiat pe doi ani ii ofera companiei taiwaneze calitatea de furnizor IT al marelui club european, precum si dreptul de a-si face reclama pe stadionul Camp Nou.

Contractul cu detinatoarea trofeului Champion's League din 2006, ii ofera gigantului IT dreptul sa foloseasca jucatorii clubului in campaniile de marketing si sa beneficieze de clipuri publicitare zilnic pe canalul Barca Tv.

Cu toate acestea pe tricourile jucatorilor va aparea in continuare sigla UNICEF, fundatia caritabila a Natiunilor Unite.

Acer este, de asemenea, sponsorul altor doua mari grupuri, clubul de fotbal Inter Milan si echipa Ferrari din Formula1.

Toate clauzele stipulate in acest contract ar trebui sa fie finalizate pana la urmatorul meci al echipei catalane din Champion's League, pe care il va sustine in luna februarie a acestui an contra lui Liverpool.

Un studiu de piata efectuat anul trecut de catre o companie britanica in randul unui numar de 100 de firme dintre cele prezente in topul Fortune 500, s-a finalizat cu numirea clubului Bracelona drept cel mai dorit brand din fotbal.

Recentul anunt vine la scurt timp dupa ce Acer a depasit Dell, devenind cea de-a doua mare companie de calculatoare din Europa, in urma HP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri