Cel mai mare operator fast-food din lume, grupul Yum, a anuntat o crestere a profitului in ultimul trimestru al anului trecut, sustinuta in special de incasarile obtinute de pe cea mai dinamica piata din lume, cea din China, informeaza The New York Times.
Venitul net obtinut in cel de-al patrulea trimestru din 2006 s-au marit cu 2,7 procente, atingand valoarea de 232 milioane de dolari, in timp ce vanzarile au inregistrat o crestere cu 4%, ajungand la 3,02 miliarde de dolari.

David C. Novak, directorul executiv al concernului american, mizeaza pe o evolutie extensiva a companiei, adica pe deschiderea unui numar cat mai mare de locatii in fara tarii, pentru a compensa pierderile suferite in cateva state din regiunea nord-estica a Statelor Unite, de Pizza Hut si Taco Bell, in urma unor scandaluri de contaminare a produselor alimentare comercializate.

Strategia de crestere extensiva a operatorului cu cel mai mare numar de locatii din lume se concretizeaza in inaugurarea a cate un restaurant pe zi in China, intentionand sa-si imbogateasca portofoliul pana la sfarsitul anului cu 400 de locatii pentru a face fata competitiei, si in special celor de la McDonald's.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri