Poliţiştii de frontieră polonezi din Gdynia au confiscat o cantitate de peste 3 tone de cocaină pură ascunsă de traficanţi în 144 de containere cu ananas congelat, a informat un purtător de cuvânt, transmite DPA.

Potrivit Ministerului de Interne, drogurile ar fi valorat pe piaţa neagră 344 milioane de zloţi (87,4 milioane de dolari), scrie Agerpres.

Fotografii şi imagini video postate pe site-ul poliţiei de frontieră arată oficiali în echipament de protecţie deschizând butoaie şi spărgând cu topoare blocurile de ananas congelat în care se aflau drogurile.

Conform aceleiaşi surse, butoaiele au fost transportate din Ecuador până în portul german Hamburg, iar de acolo la Gdynia, pe cale terestră.

Trei bărbaţi din regiunea poloneză Pomerania au fost arestaţi în legătură cu această captură. Ei sunt acuzaţi de apartenenţă la crimă organizată şi de trafic de droguri.

Citiți și 10 SUV-uri plug-in hybrid cu prețuri sub 50.000 euro

Sursa foto: Image by NickyPe from Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri