Un expert a considerat Miami, Florida, noul epicentru al pandemiei de COVID-19 la nivel mondial, şi a comparat oraşul american cu Wuhan, locul în care îşi are originea noul coronavirus, scrie Digi24.

Peste 2.000 de persoane infectate cu noul coronavirus au fost spitalizate şi sute sunt în unităţile de terapie intensivă în oraşul în care au fost confirmate până acum peste 64.000 de infecţii.

Miami este acum epicentrul pandemiei. Ceea ce vedeam în Wuhan acum cinci-şase luni, vedem acum în Miami.

Lilian Abbo, expert în bolile infecţioase de la Jackson Health System

„Modul în care am acţionat după ridicarea restricţiilor a dus la perpetuarea problemei”, a declarat dr. Aileen Marty, expertul în bolile infecţioase de la Universitatea Internaţională din Florida.

„A fost un eşec pentru că nu am reuşit să facem lucrurile corect de la început”, a continuat specialistul, scrie NZ Herald.

Oficialii au raportat luni 123 de decese cauzate de coronavirus, un nou record. Cel mai mare total zilnic anterior a fost de 120 de decese pe 9 iulie.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri