Preşedintele american Donald Trump a declarat vineri că uneori regretă postările sale de pe Twitter, recunoscând că utilizează impulsiv această platformă şi că i-ar fi benefică o abordare mai prudentă, transmite dpa.

Întrebat într-un interviu cu fondatorul Barstool Sports, Dave Portnoy, dacă a avut vreodată păreri de rău despre ce a postat pe Twitter, Donald Trump a răspuns scurt: "Prea des". Preşedintele american a adăugat însă rapid că nu consideră că propriile sale comentarii online sunt o problemă, ci cazurile în care preia postări de pe conturile fanilor, scrie Agerpres.

"Aproape întotdeauna retweet-urile sunt cele care îţi fac probleme", consideră Trump. El a recunoscut că nu verifică întotdeauna cu atenţie persoanele de la care preia postări.

Preşedintele SUA a preluat uneori postări de pe conturi care păreau să aparţină unor susţinători ai teoriei conspiraţiei sau unor rasişti, aminteşte dpa.

"Pe vremuri, înainte de asta, obişnuiai să scrii o scrisoare şi îţi ziceai: 'Scrisoarea asta e foarte proastă', o lăsai pe birou şi reveneai a doua zi şi spuneai: 'Oh, mă bucur că n-am trimis-o'" a continuat Trump.

"Dar nu procedăm la fel pe Twitter, nu? Trimitem instantaneu" mesajul, a spus Trump, adăugând că de multe ori primeşte apeluri telefonice (de la consilieri) după o postare proastă.

Preşedintele american a recunoscut că se bucură de timpul pe care îl petrece pe reţelele de socializare: "'Sunt momente în care îmi place. Prea multe, uneori".

Donald Trump are 84 de milioane de urmăritori pe Twitter, principala platformă de socializare pe care o utilizează.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri