Elon Musk nu se dezminte și s-a întors la trolling-ul obișnuit de pe Twitter. De această dată, CEO-ul Tesla a trimis un tweet despre co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, în contextul declarațiilor acestuia din urmă cu privire la pandemia de Coronavirus.

"Billy G nu este iubitul meu" și "Zvonul potrivit căruia Bill Gates și eu suntem iubiți este complet fals", a scris Elon Musk pe contul său de Twitter.

Declarațiile inedite făcute de Elon musk, la sfârșitul zilei de miercuri, au venit după ce un urmăritor de-al său de pe Twitter l-a alertat cu privire la un interviu oferit CNBC de către co-fondatorul Microsoft, în vârstă de 64 de ani. Bill Gates a criticat atitudinea lui Elon Musk față de restricțiile autorităților legate de pandemia de Covid-19, pe care fondatorul Tesla le-a numit-o "cretine" în martie.

"Intenția lui Elon Musk este să mențînă un nivel ridicat de comentarii scandaloase", a spus Bill Gates în interviu. "Nu este prea implicat în vaccinuri. El face o mașînă electrică grozavă. Rachetele sale funcționează bine, așa că i se permite să spună aceste lucruri. Sper că nu confundă zonele în care nu este priceput prea mult", a spus co-fondatorul Microsoft.

Elon Musk și-a exprimat frecvent opinia cu privire la pandemia de Covid-19, afirmând că rezultatele fals pozitive în urmă testelor și decesele atribuite incorect pandemiei de Covid-19 sunt îngrijorătoare.

Sursa foto: carscoops.com / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri