Motanul Mitters, o felină foarte populară în capitala Noi Zeelande, Wellington, candidează pe aceeaşi listă cu premierul ţării, Jacinda Ardern, şi cu alte personalităţi la premiul "New Zealander of the Year".

Pisica şi premierul sunt prezenţi pe primele locuri ale listei candidaţilor, care rămâne deschisă până la 31 august, au confirmat pentru EFE organizatorii acestui premiu câştigat anul trecut de actriţa şi realizatoarea Jennifer Ward-Lealand, potrivit Agerpres. "În acest an de împrejurări extraordinare, toţi suntem eroi", notează Miriama Kamo, organizatoarea premiului într-un comunicat.

Premierul Jacinda Ardern este favorită la câştigarea alegerilor din 17 octombrie pentru modul cum a gestionat trei importante crize, între care şi criza sanitară provocată de pandemia de COVID-19.

Totuşi, pentru acest premiu, premierul are în faţă un rival redutabil, motanul Mittens din rasa Angora Turcească, de culoarea cafelei cu lapte, ai cărui 50.000 de urmăritori pe Facebook postează poze atunci când se întâlnesc cu el pe stradă.

Mittens, o pisică aventurieră care poate fi întâlnită în cafenele, biblioteci, universităţi şi în alte locuri publice, a primit anul acesta cheia oraşului Wellington. În 2018, motanul a devenit popular după ce mai multe persoane care îl găseau pe stradă îl tot duceau la secţia de poliţie, crezând că se pierduse.

Poliţiştii au decis până la urmă să-i deschidă un cont pe reţele de socializare pentru a informa publicul despre deplasările şi comportamentul micii feline, care are stăpân, dar este lăsată să se plimbe liberă şi să exploreze oraşul.

Pe lista candidaţilor la acest premiu de popularitate mai figurează anul acesta directorul general serviciului de sănătate, Ashley Bloomfield, cercetătoarea Siouxsie Wiles, creatoarea de modă Kelly Coe, muzicianul Dane Rumble şi ziaristul Patrick Gower. După închiderea listei de nominalizări, un juriu va evalua candidaţii, iar câştigătorul va fi anunţat în data de 18 martie 2021.

Sursa foto: Instagram

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri