Un incendiu puternic a izbucnit joi, în portul din Beirut, la doar o lună de la deflagrația care a cuprins întreaga capitală a Libanului.

Armata Libaneză a anunțat pe Twitter că incendiul a izbucnit la un depozit de uleiuri și anvelope. Reprezentanții Armatei au transmis că depun toate eforturile pentru stingerea flăcărilor, cu ajutorul elicopterelor.

Flacăra a izbucnit în zona duty free a portului, în urma căreia s-a format o coloană imensă de fum, deasupra unui oraș încă traumatizat de la explozia din 4 august care lăsat în urmă aproximativ 190 de oameni și 6.000 răniți, scrie Reuters.

Șeful Crucii Roșii a Libanului, George Kettaneh, a declarat că nu există temeri legate de posibilitatea declanșării unei noi explozii. În urma incendiului de azi nu au fost persoane rănite, cu excepțiua oamenilor din zonă care au dificultăți respiratorii din cauza fumului gros care a acoperit cerul.

Reamintim că în urmă cu o lună, Capitala Libanului a fost zguduită de o explozie masivă, după ce peste 2.700 de tone de nitrat de amoniu din mai multe depozite au luat foc.

Sursa foto: Twitter/ Aya Majzoub

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri