Salutul cu cotul între oameni nu mai este recomandat de Organizația Mondială a Sănătății. Mesajul vine chiar de la șeful instituției care spune că trebuie evitată această formă de salut, pentru că nu este bine să ne apropiem la mai puţin de un metru de o altă persoană, scrie Digi24.ro.

În schimb, acesta recomandă să ducem mâna la inimă pentru a ne saluta cu persoanele pe care le întâlnim.

Gestul coatelor atinse, în locul strânsului de mâini sau al îmbrățișărilor, a fost adoptat rapid de fotbalişti, politicieni, şefi de state şi oameni de rând din cauza pandemiei de COVID-19.

Sursa foto: Captură Foto: Twitter/𝙺𝚘𝚜𝚝𝚊𝚜 𝙺𝚊𝚕𝚕𝚎𝚛𝚐𝚒𝚜 @KallergisK

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri