Ungaria a anunţat duminică 1.070 de noi cazuri de infectare cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore, un record al raportărilor zilnice pentru această ţară, transmite DPA.

Şase persoane au murit din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore în Ungaria, o ţară cu o populaţie de aproape 10 milioane de locuitori, iar numărul total al deceselor puse de autorităţi pe seama noului coronavirus a ajuns la 683.

Numărul infecţiilor detectate a crescut foarte mult de la sfârşitul lunii august, iar experţii atribuie această creştere pe comportamentul relaxat al oamenilor din perioada lunilor de vară, când rata de infectare a fost mai mică.

În ultimele şapte zile Ungaria a anunţat 5.681 de noi cazuri de infectare.

Cum arată bilanțul din România astăzi, 20 septembrie

Un număr de 1231 de noi cazuri de COVID-19 au fost depistate în România din 13391 de teste prelucrate, iar alte 33 de decese au fost raportate. 7120 de persoane sunt internate, dintre care 470 de pacienți se află la Terapie Intensivă.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.231 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 359 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.
Până astăzi, 4.435 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 19.09.2020 (10:00) – 20.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 33 de decese (20 bărbați și 13 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Olt, Suceava, Timiș, Vrancea și Municipiul București.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani, 5 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 14 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 12 decese la categoria de peste 80 de ani.

Sursa foto: Angyalosi Beata / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri