Turnul Eiffel a fost evacuat pentru circa două ore, după primirea unei ameninţări cu bombă, au anunţat administraţia construcţiei emblematice pariziene şi poliţia franceză.

Turnul a fost evacuat la ora locală 12.15 (10.15 GMT) şi verificat de poliţie, fiind redeschis publicului în jurul orei 14.25. O purtătoare de cuvânt a poliţiei a afirmat că nu au fost găsiţi explozibili, scrie Agerpres.

Câteva sute de persoane, inclusiv turişti, personal din restaurante şi alţi angajaţi au fost evacuaţi în jurul prânzului. Nu s-a produs panică în cursul evacuării, a indicat Manuel, un ghid local.

În martie, turnul Eiffel, unul din cele mai vizitate obiective turistice din capitala franceză, a fost închis pe fondul restricţiilor anticoronavirus. Publicul are din nou acces din iunie, dar deşi de obicei era plin de turişti, în prezent numărul vizitatorilor este mult mai mic, atât din cauza faptului că publicului îi este încă teamă, cât şi din cauza restricţiilor privind călătoriile internaţionale.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri