Autoritățile din Vietnam au confiscat 345.000 de prezervative care au fost folosite, apoi curățare, reambalate și puse la vânzare, scrie Reuters.

Televiziunea de stat din Vietnam a surprins într-o filmare zeci de pungi care conțin prezervative folosite și care sunt împrăștiate pe podeaua unui depozit din provincia Binh Duong, din sudul țării.

Proprietarul depozitului a spus că a primit lunar pungi cu prezervative folosite, de la o persoană necunoscută, potrivit ziarului Tuoi Tre.

Una din femeile reținute de autorități declarat pentru poliție că prezervativele folosite au fost mai întâi fierte în apă, apoi uscate și remodelate pe un falus de lemn înainte de a fi reambalate și revândute.

Femeia reținută a spus că a primit 0,17 dolari pentru fiecare kilogram de prezervative reciclate pe care le-a produs. Nici ea, nici proprietarul depozitului nu au dorit să vorbească cu mass-media referitor la situația creată.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri