Medicul preşedintelui Donald Trump, Sean Conley, a informat în noaptea de sâmbătă că liderul american a făcut progrese substanţiale în recuperarea după infectarea cu noul coronavirus, continuă să nu aibă febră şi nu are nevoie de oxigen suplimentar, transmite duminică dpa.

Preşedintele Donald Trump a lucrat cea mai mare parte a după-amiezii şi s-a deplasat fără dificultăţi în salonul medical, a informat el, potrivit Agerpres.

"Deşi nu este în afara oricărui pericol, echipa rămâne prudent optimistă", a adăugat medicul preşedintelui american.

Duminică, echipa de doctori va continua supravegherea medicală între dozele de Remdesivir. Donald Trump a primit sâmbătă a doua doză de medicament antiviral, fără complicaţii.

Reamintim că Donald Trump, alături de soția sa Melania au fost confirmați vineri cu coronavirus, în urma anunțului lansat de Președinte pe pagina sa de Facebook. Liderul de la Casa Albă a fost transportat la un spital militar unde a fost tratat cu Remdesivir, un medicament care este administrat persoanelor care se află într-o stare mai avansată a bolii.

Mesaj video pe Twitter, de la Donald Trump

Donald Trump a transmis sâmbătă seara pe Twitter un mesaj video, în biroul care i-a fost amenajat în în spitalul Walter Reed unde este internat. Mesajul a venit la câteva ore după conferința de presă pe care medicii care îl îngrijesc au susținut-o în fața spitalului.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri