Preşedintele american Donald Trump şi-a încheiat tratamentul pentru COVID-19 şi ar putea relua angajamentele publice începând de sâmbătă, conform informaţiilor furnizate într-o notă de medicul de la Casa Albă Sean Conley, informează dpa şi AFP.

Conform sursei citate, preşedintele "a reacţionat per total extrem de bine la tratament" şi sănătatea sa "a rămas stabilă şi lipsită de orice indiciu care să sugereze un progres al bolii" după întoarcerea la Casa Albă, scrie Agerpres.

"Sâmbătă se împlinesc zece zile de la diagnosticul de joi şi, pe baza traiectoriei diagnosticelor avansate stabilite de echipă, anticipez pe deplin revenirea în siguranţă a preşedintelui la angajamentele publice la acel moment", a adăugat Conley.

Nerăbdător să reia campania electorală şi preocupat să proiecteze imaginea unui lider în formă, Donald Trump a revenit luni seara la Casa Albă şi de atunci a declarat de mai multe ori că se simte foarte bine.

Constrâns să rămână la Casa Albă, Donald Trump a declarat joi că nu crede că este contagios şi se simte suficient de bine pentru a relua mitingurile de campanie.

"Mi-ar plăcea să organizez un miting în seara asta. Am vrut să fac unul aseară", a declarat el pentru Fox Business Network, adăugând că "dacă sunt la un miting, stau singur, foarte departe de toată lumea".

Totuși, actualul președinte al SUA a anunțat în urmă cu câteva ore că nu va dori să participe la o nouă dezbatere care să se desfășoare online.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri