Donald Trump va ţine la Casa Albă primul său eveniment cu public după testul pozitiv de COVID-19 de săptămâna trecută. Asta, deși nu au trecut două săptămâni de la îmbolnăvirea sa și teoretic Donald Trump mai poate fi contagios. În plus, nu a existat niciun anunț al Casei Albe în privința unui eventual test negativ al președintelui. Evenimentul cu public va avea loc pe 10 octombrie.

Preşedintele Statelor Unite se va exprima pe teme de securitate în cursul acestui eveniment ce va fi organizat afară și la care au fost invitate zeci de persoane. Donald Trump va vorbi de la balconul Casei Albe pentru a respecta regulile de distanţare fizică, iar participanților li se va lua temperatura și vor trebui să poarte măști.

Un alt eveniment găzduit de Casa Albă, tot în exterior, este considerat însă momentul care a dus la apariția unui focar de coronavirus la Casa Albă.

Este vorba de nominalizarea judecătoarei pentru Curtea Supremă, Amy Coney Barrett, la sfârșitul lunii trecute. Fotografiile făcute cu această ocazie au arătat că participanții nu au respectat regulile de distanțare și purtare a măștii, s-au îmbrățișat și au socializat intens.

Dr. Anthony Fauci, cea mai respectată voce din Statele Unite în materie de epidemii, a spus că fără îndoială acesta a fost un eveniment care a generat o răspândire masivă a coronavirusului („superspreader event”). Zeci de persoane, participanți și contacții lor apropiați, au fost depistate ulterior ca fiind infectate cu noul coronavirus, inclusiv în rândul personalului de la Casa Albă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri