Coronavirus: Germania depășește 10.000 de cazuri într-o zi

Germania a înregistrat un nou record de infectări cu coronavirus pentru 24 de ore, Institutul Robert Koch pentru controlul bolilor anunţând 11.287 de noi cazuri, relatează DPA şi AFP.

Numărul este cu aproape 3.700 de cazuri mai mare decât cel înregistrat pe 21 octombrie, scrie Agerpres.

Precedentul record de cazuri pentru o perioadă de 24 de ore de la începutul pandemiei fusese anunţat duminică - 7.830 de infectări.

Germania înregistrează mai multe cazuri zilnice de coronavirus decât la începutul pandemiei în martie, deşi testarea s-a extins semnificativ de atunci.

Foarte probabil, în prima parte a anului existau mult mai multe cazuri nedepistate, înainte de sporirea capacităţii de testare.

Citeste si:
10.000 de poliţişti, prezenţi în stradă, pe perioada minivacanţei...
10.000 de poliţişti vor fi...

Germania, la fel ca restul ţărilor europene, se confruntă de mai multe săptămâni cu o înmulţire semnificativă a cazurilor de infectare cu COVID-19.

În faţa acestui nou val, autorităţile germane au înăsprit măsurile împotriva pandemiei, adoptând în special interdicţii de adunare.

Au fost decise de asemenea restricţii locale, cum este cazul la Berlin, unde purtarea măştii a devenit obligatorie pe străzile aglomerate

Citeste si:
Biserica Română vrea cu orice preț să organizeze pelerinajul de Sf....
Arhiepiscopia Tomisului vrea...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri