Epidemiologul-șef din Statele Unite, dr. Anthony Fauci, a declarat că „este timpul ca măștile să devină obligatorii”, relatează CNN. Declarația vine în contextul în care pandemia nu dă niciun semn că ar încetini în această țară, ultima raportare arătând cel mai ridicat număr de infectări de la începutul pandemiei.

„Dacă oamenii în continuare nu poartă măști de protecție, atunci poate că ele ar trebui să devină obligatorii”, a declarat Fauci.

„O să fie dificil să punem în aplicare obligativitatea, dar dacă toată lumea e de acord că acest lucru e important și se impune această măsură, cred că este o idee foarte bună să se întâmple uniform”, a mai adăugat el.

El mai spune că purtarea universală a măștii este una dintre soluțiile care funcționează, precum păstrarea distanței și spălarea frecventă a mâinilor.

Lucrurile acestea par foarte simple, dar ele nu sunt respectate uniform, iar acesta este unul dintre motivele pentru care vedem aceste creșteri ale numărului de infectări.

Bilanțul total al infectărilor din Statele Unite se ridică la 8.7 milioane, în timp ce decesele se apropie de 230.000.

Sursa foto: Digi 24

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri