Premierul Macedoniei de Nord, Zoran Zaev, susţine legalizarea consumului de marijuana în această ţară şi consideră că o astfel de măsura ar ajuta la dezvoltarea turismului şi a industriei HoReCa din această ţară, potrivit Digi24.

„Personal susţin legalizarea, pentru că prin această măsură vom putea să dezvoltăm activităţi şi servicii care acum contribuie foarte puţin la produsul nostru intern brut”, a spus Zaev despre legalizarea marijuanei.

Potrivit şefului executivului de la Skopje, prin legalizarea marijuanei sectorul HoReCa se va dezvolta.

„Toate punctele de vânzare, conform licenţelor primite, vor putea să ofere marijuana şi canabis, ceea ce ar ajuta la dezvoltarea sectorului serviciilor”, a spus Zoran Zaev.

Dezincriminarea consumului de marijuana este în aşteptare în parlamentul nord-macedonean. Zaev a solicitat „procedura cea mai transparentă posibil”, întrucât „trebuie să fie utilizat integral potenţialul pentru o relansare a economiei” ţării.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri