Proprietarul unui bar specializat în vânzări de tequila, din orașul englez Nottingham, a făcut o cerere prin care vrea să-și schimbe activitatea și să devină cult religios. Englezul speră să evite în acest fel restricțiile care vizează barurile, dar care permit funcționarea bisericilor, scrie Nottingham Post.

Barul denumit '400 Rabbits Tequila and Mezcal Cocktail Bar' ar urma să fie redenumit în ‘The Church of The Four Hundred Rabbits’ (Biserica celor 400 de iepuri).

James Aspell, la fel ca mulți antreprenori, și-a văzut afacerea afectată de pandemie, așa că a decis să-și înregistreze barul ca religie.

El se așteaptă ca, începând din 2 decembrie - când expiră carantina la nivel național și intră în vigoare măsuri pe 3 niveluri - să poată să deschidă barul, deoarece în timpul restricțiilor de gradul 3 lăcașurile de cult pot fi frecventate, chiar dacă numai de către cei care formează o familie sau o bulă.

Însă, pentru ca autoritățile să-i permită formarea religiei, James Aspell are nevoie ca oamenii să se înscrie în congregația lui. Membrii pot să devină „iepuri credincioși” sau „reverend al iepurilor celor drepți”.

James Aspell a declarat că încă se gândește la modul în care va pune în practică activitățile religioase.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri