Femeia invincibilă: S-a născut în timpul gripei spaniole și acum a scăpat de două ori de COVID-19

Angelina Friedman, este femeia minune din New York, în vârstă de 102 ani, care a trecut cu brio peste gripa spaniolă din1918, a supraviețuit în fața cancerului și a învins acum și coronavirusul, ba chiar de două ori, povestește fiica ei.

Prima dată când Friedman a fost diagnosticată cu COVID-19 a fost în martie, după ce a fost transferată de la o casă de îngrijire medicală din Lacul Mohegan, unde este rezidentă, la un spital pentru o procedură minoră la picior. Ajunsă la spital, femeia a fost testată pozitiv la coronavirus.

"Nu a fost niciodată cu adevărat simptomatică prima dată. Cel mai grav simptom pe care l-a avut a fost o febră care a durat poate 10 zile", a declarat Joanne Merola, fiica sa, potrivit NBC News.

După ce s-a vindecat, coronavirusul avea să să abată din nou asupra sa. În octombrie, cu puțin înainte de aniversarea celor 102 ani de viață, Angelina Friedman a fost din nou diagnosticată cu COVID-19.

„A avut tuse, era letargică, a avut din nou febră”, a mai povestit fiica sa.

Citeste si:
Ministrul Educației: Profesorii vor avea o linie dedicată pentru...
Ministrul Educației:...

În urma diagnosticului, femeia în vârstă de 102 ani a primit tratament și a stat în izolare în azilul de bătrâni.

Angelina Friedman are o poveste extraordinară de viață. S-a născut în octombrie 1918, în timpul pandemiei de gripă spaniolă, pe o navă de pasageri care aducea imigranți din Italia în New York.

Sursa foto: Captură video/ YouTube

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri