Moş Crăciun este gata de treabă şi va putea aduce în siguranţă cadouri copiilor care au fost cuminţi, a dat asigurări imunologul Anthony Fauci,"domnul COVID-19" de la Casa Albă, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Moş împotriva noului coronavirus, scrie Agerpres.

Directorul Institutului naţional pentru alergii şi boli infecţioase şi personalitatea ştiinţifică a pandemiei cea mai cunoscută în acest moment în SUA, Anthony Fauci a declarat sâmbătă că l-a vaccinat personal pe Moşul cu barbă albă.

"M-am ocupat de asta pentru voi pentru că mi-era teamă că veţi fi nemulţumiţi", a spus el, răspunzând la întrebările copiilor îngrijoraţi dintr-o emisiune TV adresată familiilor care doreau să afle dacă Moş Crăciun va putea intra în siguranţă în casele americanilor pe 25 decembrie.

"Am făcut călătoria la Polul Nord, m-am dus acolo şi l-am vaccinat eu însumi pe Moş Crăciun. I-am măsurat nivelul de imunitate şi este pregătit să plece", le-a explicat copiilor Anthony Fauci.

"Poate coborî pe horn, poate lăsa cadourile ... nu aveţi de ce să vă temeţi", a asigurat el.

Vestea bună adusă de doctorul Fauci survine în contextul în care numeroase ţări din întreaga lume se confruntă cu o creştere a cazurilor de COVID-19. Dintre acestea se remarcă Marea Britanie şi Italia, ţări care au decis să înăsprească măsurile restrictive în perioada sărbătorilor de iarnă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri