Franţa va începe programul de vaccinare anti-COVID-19 duminică, 27 decembrie, a anunţat luni pe Twitter ministrul francez al sănătăţii Olivier Veran.

Programul francez de vaccinare va debuta cu membrii cei mai vulnerabili ai populaţiei cum sunt vârstnicii, a menţionat Veran, conform Agerpres

El a mai afirmat, într-o emisiune pe postul de radio Europe 1, că actualele vaccinuri dezvoltate pentru a combate pandemia de COVID-19 ar trebui să fie eficiente şi împotriva noii tulpine a noului coronavirus descoperită recent în Marea Britanie şi din cauza căreia numeroase ţări au blocat intrările dinspre Regatul Unit.

"Teoretic, nu există motive să se creadă că vaccinul nu ar fi eficient", întrucât boala rămâne aceeaşi, a spus Veran.

Potrivit ministrului francez, este "complet posibil" ca această tulpină să circule deja în Franţa, deşi nu a fost detectată până acum în urma testelor.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri