Statele Unite au depăşit pragul de 18 milioane de cazuri de coronavirus înregistrate, cu peste 319.000 de morţi de la începutul pandemiei, potrivit universităţii americane Johns Hopkins, notează Agerpres.

Ţara, cea mai afectată din lume în valoare absolută, se confruntă cu o recrudescenţă spectaculoasă a pandemiei. Pe 21 decembrie, seara, SUA numărau 18.006.061 de cazuri.

Noul prag a fost depăşit în timp ce în Statele Unite a început campania de vaccinare, după ce vaccinurilor Pfizer/BioNTech şi Moderna le-a fost acordată o autorizaţie de urgenţă.

Pentru a da un exemplu şi a-i linişti pe sceptici, preşedintele ales, Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, a primit, în faţa camerelor de televiziune, prima doză a unui vaccin contra COVID-19.

Vicepreşedintele în exerciţiu, Mike Pence, s-a vaccinat şi el, tot în public, precum şi mai mulţi oficiali cu rang înalt ai Congresului american.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri