Peste 800.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 pentru moment în Rusia, unde au fost furnizate peste 1,5 milioane de doze de vaccin, a declarat ministrul sănătăţii Mihail Muraşko, scrie Agerpres.

Rusia, care a început să distribuie vaccinul Sputnik V la începutul lunii decembrie, este a patra ţară cea mai afectată în lume de epidemia de COVID-19 cu peste 3,2 milioane de persoane contaminate.

Vaccinul Sputnik V, pe care Rusia a început să-l furnizeze şi altor ţări precum Argentina, este administrat de două ori unei persoane, la un interval de 21 de zile.

Începând de la 1 ianuarie, persoanele vaccinate în Rusia vor primi un certificat de vaccinare electronic, a declarat Muraşko, citat de TASS. Ministerul Sănătăţii rus actualizează zilnic baza de date cu numele ruşilor care au fost vaccinaţi, relevă agenţia rusă de presă.

Moscova a raportat, pe 2 ianuarie, 26.301 cazuri noi de contaminare cu SARS-CoV-2 în 24 de ore şi 447 decese, ceea ce ridică bilanţul oficial la 58.002 de morţi.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri