Marile lanțuri de magazine Tesco și Boots și-au oferit sprijinul în campania de vaccinare anti-COVID din Regatul Unit, scrie belfasttelegraph.co.uk.

Din primele informații, Tesco va ajuta cu distribuția vaccinului Oxford/ AstraZeneca, iar Boots va suporta deschiderea a trei locații de vaccinare, după cum urmează: Halifax, Huddersfield și Gloucester.

Lanțul de supermarketuri Tesco și-a oferit suportul inclusiv pentru stocarea vaccinurilor, oferind frigiderele sale pentru vaccinul Oxford, care poate fi păstrat la temperaturi mai ridicate decât cele create de Pfizer și Moderna.

Având în vedere restricțiile generate de răspândirea virusului, prin care toate restaurantele și cafenelele sunt închise a fost generat ”un spațiu liber” ce va putea fi folosit pentru campania de vaccinare.

În plus, Boots (retailer în sănătate și frumusețe) a precizat că cele trei spații organizate pentru vaccinare vor putea fi date în folosință chiar luna aceasta.

De asemenea, Boris Johnson a menționat că în jur de 530.000 de doze de vaccin Oxford vor fi livrate în cursul zilei de 4 ianuarie către 540 de centre de vaccinare și aproximativ 101 spitale.

Bunica Margaret Keenan, în vârstă de 90 de ani, a fost prima persoană vaccinată anti-COVID în Regatul Unit, pe 8 decembrie. În prezent, aceasta a primit cea de-a doua doză de vaccin.

Sursa foto: Hakan Nural/Unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri