'Make America normal again!'' - este mesajul transmis de preşedintele Senatului, Anca Dragu, în contextul situaţiei de la Washington, ea exprimându-şi speranţa că liniştea va fi rapid restabilită, iar noul preşedinte, Joe Biden, îşi va prelua mandatul.

Aceasta îşi aminteşte de perioada petrecută în SUA la studii, conform Agerpres.ro.

''Make America normal again! În august 1999, aterizam pentru prima dată la Washington, pe Aeroportul Dulles International. Căldura, soarele, umezeala, oboseala unui drum lung, precum şi emoţia şi teama unui nou început au făcut din acea zi una de neuitat. Începeam aventura studenţească în SUA. M-am adaptat rapid la noua lume, una fascinantă, cosmopolită şi dinamică. Aproape 70% dintre colegii mei de la George Washington University erau studenţi internaţionali. Mi-am făcut prieteni din toate colţurile lumii, petreceam ore în şir discutând despre economia şi politica diferitelor ţări. Era o lume a dezbaterilor deschise, oneste. Trăiam o permanentă confruntare de idei. Amfiteatrele universităţilor GWU şi Georgetown găzduiau frecvent vorbitori celebri din întreaga lume, oameni de care auzisem, dar pe care nu speram să îi întâlnesc. În Washington am înţeles ce înseamnă toleranţa şi înţelegerea'', a scris ea pe Facebook.

Haos şi violenţe, manipulare, radicalizare, dialogul a fost înlocuit de ţipete, iar toate acestea pentru că Donald Trump refuză să accepte înfrângerea - este descrierea pe care Anca Dragu o face referitor la situaţia de peste Ocean.

''Mă uit consternată la ştiri şi nu recunosc oraşul în care am învăţat, am muncit, am locuit. Haos şi violenţe, manipulare, radicalizare; dialogul a fost înlocuit de ţipete. Şi toate acestea pentru că fostul preşedinte Donald Trump refuză să accepte înfrângerea. Mandatul fostului preşedinte a fost marcat de agresiune, divizare internă, război comercial, negarea problemelor de mediu la nivel global, dezechilibre macroeconomice, adâncirea decalajelor interne. Cu toate acestea (sau pentru toate acestea), Donald Trump refuză să accepte înfrângerea şi blochează învestirea preşedintelui Biden. Sper ca liniştea să fie rapid restabilită şi noul preşedinte să-şi preia mandatul'', a spus aceasta.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri