Al doilea an al pandemiei de COVID-19 ar putea fi şi "mai dur" în comparaţie cu primul, dat fiind modul în care noul coronavirus se răspândeşte, în special în emisfera nordică, pe măsură ce intră în circulaţie variante mai contagioase, a indicat miercuri Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), relatează Reuters, preluat de Agerpres.

"Intrarea în cel de-al doilea an ar putea fi chiar mai dură având în vedere unele dintre dinamicile transmisiei", a declarat directorul OMS pentru urgenţe sanitare, Michael Ryan în cadrul unui eveniment în social media.

În ultima sa actualizare epidemiologică, emisă în cursul nopţii, OMS a indicat că după două săptămâni în care au fost consemnate mai puţine infecţii, aproximativ cinci milioane de cazuri noi au fost raportate săptămâna trecută.

"După sărbători, în unele ţări situaţia va fi mult mai rea înainte de a deveni mai bună", a declarat Maria Van Kerkhove, directoarea departamentului tehnic de combatere a pandemiei de COVID-19 din cadrul OMS.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri