Suedia a înregistrat, din nou, un vârf al deceselor, din cauza Covid-19. În numai 24 de ore regatul a anunţat peste 6.500 de infectări cu noul coronavirus, la o populaţie de 10 milioane de locuitori, scrie Digi24.ro.

În acelaşi timp, rata mortalităţii este cea mai mare dintre ţările nordice, ca număr de raportat la întreaga populaţie, 351 în numai 24 de ore şi 10.000 în total. Suedia nu are restricţii majore, în continuare, însă autorităţile de la Stockholm au recunoscut că se confruntă cu o criză sanitară.

La capitolul vaccinare, Suedia a administrat aproximativ 80.000 de doze, de la începutul programului, la sfârşitul lui decembrie.

Laura Ghibu, medic român stabilit în Suedia, a declarat la Digi24 că abordarea s-a schimbat și că Parlamentul votează o lege care dă posibilitatea Guvernului să adopte măsuri de lock-down, posibilitate care nu exista legal înainte.

De luni, în Suedia nu vor mai merge la școală decât copiii până la clasa a cincea inclusiv.

Potrivit medicului român, suedezii vor să se vaccineze, dar organizarea procesului de vaccinare nu este foarte bună.

"Invidiez România că are platforma unde te poți înscrie și programa, noi nu avem această facilitate, așteptăm cu sufletul la gură să ne vină rândul.

Citește materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: dimbar76 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri