SUA: Alertă de securitate în apropiere de Capitoliu

Clădirea Capitoliului din Washington a fost închisă din cauza unei alerte de securitate în apropiere, potrivit agenţiei Reuters, care citează martori.

Toţi participanţii la repetiţiile pentru ceremonia de învestire a preşedintelui ales Joe Biden din afara Capitoliului au fost evacuaţi în clădire, au afirmat martori.

Ca măsură preventivă din cauza alertei de securitate din apropierea Capitoliului, poliţia a dispus închiderea complexului, nemafiind permise intrările şi ieşirile, se arată într-un comunicat. Nu au fost auzite până acum focuri de armă în afara sau în interiorul campusului de la Capitoliu, se menţionează în comunicat, preluat de Agerpres.

Potrivit Fox News, persoanele din Capitoliu au fost îndemnate să stea departe de ferestrele şi uşile exterioare, dar au putut să se deplaseze în interiorul clădirilor din complex.

Departamentul de pompieri şi serviciile de urgenţă din Washington au confirmat că s-a produs un incendiu la o tabără a unor persoane fără adăpost din apropiere, focul fiind stins.

Citeste si:
Joe Biden a declarat stare de ”dezastru major” în Texas
Joe Biden a declarat stare de...

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri