Utilizatorii din nord-estul SUA și de pe coasta de est au avut întreruperi la conexiunea de internet pe măsură ce tot mai mulți încercau să se conecteze la Google, YouTube, Zoom, printre altele, și la servicii esențiale pentru muncă, scrie Digi24.

Furnizorul de internet Verizon a anunțat, pe Twitter, că există o întrerupere a fibrei din Brooklyn, New York, însă nu este clar dacă acea problemă este responsabilă de întreaga întrerupere.

Oamenii au publicat pe Twitter mesaje în care spun că au probleme cu conexiunea la diferite servicii online din Washington până în Boston, o arie mare care include servicii guvernamentale esențiale, precum și mari companii financiare.

Întreruperea afectează marii furnizori de internet și servicii tip cloud precum și mari site-uri precum Google și Facebook.

Amazon, a cărei divizii de servicii de internet alimentează mai multe servicii online, a indicat că rețeaua sa nu este cauza problemei.

Când a început pana de internet

Întreruperile de pe Coasta de Est au început la ora locală 11:25, iar recuperarea a început la 12:37, potrivit lui Doug Madory, director de Analiză a Internetului în cadrul Kentic, o companie de monitorizare a internetului. El a transmis că a existat o scădere de 12% în volumul de trafic la Verizon.

Madory a spus că nu știa încă dacă alți furnizori au fost afectați.

Întreruperile la serviciile de internet sunt întotdeauna o problemă, însă au devenit chiar mai dureroase într-o vreme în care pandemia forțează milioane de oameni să muncească de acasă, iar studenții să participe la cursuri de la distanță.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri