O călugăriță franceză care este cea mai în vârstă persoană din Europa a supraviețuit virusului SRS-COV-2, cu doar câteva zile înainte de a împlini 117 ani, scrie BBC.

Lucile Randon, care și-a schimbat în 1944 numele în măicuța Andre, a fost testată pozitiv pe 16 ianuarie, dar nu a prezentat simptome. S-a izolat separat de ceilalți rezidenți la un cămin de bătrâni din Toulon, sudul Franței. În prezent, călugărița s-a vindecat de COVID.

Măicuța Andre, care este orbă și folosește un scaun cu rotile, a așteptat cu nerăbdare să-și sărbătorească ziua de naștere, deși a marcat ocazia cu un grup mai mic de rezidenți decât de obicei.

Călugărița s-a născut la 11 februarie 1904. Pe lângă faptul că este cea mai în vârstă persoană din Europa, ea este și a doua cea mai în vârstă persoană din lume.

Când a fost întrebată de postul de radio francez BFM dacă i-a fost frică să se îmbolnăveasă de COVID, sora Andre a spus: „Nu, nu m-am speriat, pentru că nu mi-a fost frică să mor. Sunt fericită că sunt alături de tine, dar aș vrea să fiu în altă parte, să mă alătur fratelui meu mai mare, al bunicului și al bunicii mele".

Sursa foto: Captură video BFM TV

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri