Miliardarul Elon Musk este cea mai bogată persoană din lume, iar în calitate de CEO al companiilor SpaceX, Tesla și firmei de neurotehnologie Neuralink, precum și de fondator al The Boring Company, are multe de gestionat în fiecare zi, scrie CNBC.

„Lucrez mult”, i-a spus Musk lui Joe Rogan în timpul celui mai recent episod din „The Joe Rogan Experience”. „În mod normal, am întâlniri la serviciu până la 1 sau 2 dimineața. Sâmbătă și duminică, de obicei nu, doar uneori.”

Cum are Musk timp să facă totul? Doarme cât poate de puțin. Musk spune că doarme „aproximativ șase ore”. „Am încercat să dorm mai puțin, dar apoi productivitatea totală scade. Nu vreau să dorm mai mult de șase ore”, a spus el.

Uneori, miliardarul dormea ​​sub biroul său de la Tesla, relatează și Wall Street Journal.

„Au fost momente în care, câteva săptămâni... nu am numărat exact, dar dormeam doar câteva ore, munceam, dormeam câteva ore, lucram, șapte zile pe săptămână. Cred că lucram 120 de ore pe săptămână atunci, sau chiar mai mult”, a spus Musk în noiembrie 2018, amintindu-și efortul de a crește producția Tesla Model 3.

Elon Musk a recunoscut că programul nu era sănătos, apreciind că a „ars o grămadă de neuroni”.

Anul trecut, averea lui Musk s-a mărit cu 160 de miliarde de dolari, odată ce cererea pentru mașinile electrice Tesla a explodat. Însă, cu numai 18 luni în urmă, acțiunile Tesla înregistrau scăderi serioase, dând bătăi de cap antreprenorului în vârstă de 49 de ani.

Space X, compania lui Elon Musk, a stabilit un nou recond mondial. Compania a trimis cel mai mare număr de sateliți în spațiu cu o singură rachetă. Este vorba de 143 de sateliști care au ajuns pe orbită cu o rachetă Flacon 9 lansată din Florida.

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri