Michael Jordan, legenda MBA-ului donează 10 milioane de dolari pentru deschiderea a două noi clinici medicale în orașul său natal, Wilmington, Carolina de Nord.

Clinicile, care urmează să se deschidă în 2022, vor deservi rezidenții neasigurați sau subasigurați din New Hanover County și va fi un centru regional de îngrijire a sănătății, potrivit unui comunicat de presă al Novant Health, preluat de CNN.

„Toată lumea ar trebui să aibă acces la asistență medicală de calitate, indiferent unde locuiește sau dacă are sau nu asigurare. Wilmington deține un loc special în inima mea și este cu adevărat plăcut să pot da înapoi comunității care m-a susținut de-a lungul vieții mele”, a declarat starul NBA.

Nu este primul astfel de gest umanitar al fostului mare baschetbalist. În 2017, Michael Jordan a donat 7 milioane de dolari pentru a deschide două clinici în Charlotte. Până în prezent, cele două clinici din Charlotte au furnizat servicii de îngrijire primară, sănătate comportamentală și asistență socială în cele mai vulnerabile comunități din zonă. Tot aici s-au vaccinat până acum aproape 1.000 de persoane cu un vaccin anti-COVID-19.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri