Cel mai mare lant de cafenele din lume intentioneaza sa inaugureze cel putin 10.000 de locatii in urmatorii 4 ani, precum si dublarea numarului de cafenele pana in 2012, informeaza International Herald Tribune.

La sfarsitul anului trecut existau 13.168 de locatii Starbucks in toata lumea.
Presedintele Starbucks, Howard Schultz, a accentuat strategia de dezvoltare rapida adoptata de compania sa, infirmand speculatiile din ultima vreme. Acesta a mai evidentiat faptul ca vor avea loc niste modificari in structura cafenelelor, pentru a le face mai confortabile si mai primitoare.

Oficialii Starbucks au anuntat de curand ca fostul component al formatiei Beatles, Paul McCartney va fi primul artist ce isi va lansa albumul sub marca Hear Music ce apartine celebrului lant de cafenele. Acest eveniment marcheaza un nou pas in strategia companiei americane de crestere a apetitului consumatorilor sai pentru divertismentul de calitate, strategie initiata de cativa ani pentru crearea unor surse suplimentare de venit.

Concurenta pe aceasta piata s-a accentuat in ultima perioada, atat Dunkin' Donuts, cat si McDonald's introducand in oferta lor un sortiment de cafea premium.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Testele CHINEZEȘTI rapide pentru COVID-19 nu sunt funcționale și exacte
Setari Cookie-uri